Skip to content

Ziggy Terapi


Ny hjemmeside til ergoterapeut

Ergoterapeuten Ziggy havde et ønske om at blive selvstændig inden for tankefeltterapi, og til det formål skulle hun have en hjemmeside, som på professionel men nærværende vis gav potentielle klienter det rigtige indtryk af tankefeltterapi og af hende som behandling.

Løsningen blev en meget simpel hjemmeside, uden for mange farver og forvirrende elementer. Illustrationer fra en bekendt bandt hele det visuelle udtryk sammen.

Som helt ny klinik var det vigtigt for ZiggyTerapi at kunne hente interesse gratis fra Google. Heldigvis for hende er Klinik123 specialister i søgemaskineoptimering, så vi fandt måde frem til hvilke søgeord hun kunne og skulle konkurrere på, og fintunede hendes nye hjemmesides SEO med netop disse mål i fokus. Selvom Google skal bruge tid på at værdsætte en ny hjemmeside, gik der ikke en måned inden hun startede med at få faste nye patienter fra Google.

Kunde
Ziggy Terapi

Opgaver
Ny hjemmeside
SEO
Hosting
Logo

Logo - Ziggy Terapi
tft-hjemmeside
heart

Jeg giver klinik123 mine varmeste anbefalinger. God kommunikation og professionelt arbejde, med stor sans for det designmæssigt æstetiske og respekt for kundens behov og udtryk. Samarbejdet har kun været behageligt og ukompliceret.

Ziggy B.
Klinikejer – ZiggyTerapi

rptnb

Skal jeg hjælpe din klinik? Lad os tage en snak om hvordan vi kan booste din forretnings digitale potentiale.

Asger Daugberg


Email: kontakt@klinik123.dk
Telefon: 28 686 123