Skip to content

immerschön

Ny hjemmeside til fodterapeut

Trine var i februar 2020 ved at færdiggøre hendes uddannelse som statsautoriseret fodterapeut, da hun kontaktede Klinik123.

Efter en årrække med egen tøjbutik i Aarhus, havde hun valgt et karriereskift som hun glædede sig til at hoppe ud i. Trine ville åbne egen fodklinik så snart uddannelsen var klaret, og havde allerede fundet lækre lokaler på Skovvangsvej i Aarhus N.

Trine var meget bevidst om hvad hun ville have; En fodklinik som ikke skulle være klinisk og kold, men en mere æstetisk og varm klinik, som også skulle sælge bæredygtige produkter af højeste kvalitet. Hun var derfor på udkig efter noget som rækte langt ud over det sædvanligt kliniske.

Immerschon.dk skulle tilbyde online tidsbestilling og en webshop, hvor man også kunne afhente produkter i butikken. Og det hele skulle tale sammen gennem et betalingssystem,  som ikke havde faste udgifter.

Kunde
immerschön

Opgaver
Ny hjemmeside
Online tidsbestilling
Webshop
Betalingssystem
Kassesystem
SEO
Hosting

Logo - Immerschon
immerschon
Logo - Immerschon (hvid)

Det har været en effektiv og professionel proces at samarbejde med Klinik123. Teamet, der har arbejdet på projektet, har været fleksibelt og målrettet. Med afsæt i en god dialog er den skabte identitet, salgskataloget og websitet smil-bare.dk, et rigtig godt resultat med en høj finish. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde, med Klinik123 som vores faste IT partner.

Trine A.
Klinikejer – immerschön

rptnb

Skal jeg hjælpe din klinik? Lad os tage en snak om hvordan vi kan booste din forretnings digitale potentiale.

Asger Daugberg


Email: kontakt@klinik123.dk
Telefon: 28 686 123