Skip to content

Tandklinikken TrøjborgCentret


Ny hjemmeside til tandlæge

Tandklinikken TrøjborgCentret skulle bruge en ny hjemmeside. Efter at have været i dialog med flere webbureauer, valgte de Klinik123 som deres nye IT partner.

Samarbejdet blev indledt med et møde, hvor Klinik123 webudvikleren Asger mødte op med flere forskellige forslag til den nye hjemmesides layout. Yasser fra Tandklikken TrøjborgCentret valgte en kombination af to af forslagene, med nogle specifikke ønsker for prisliste og personalebilleder. I fællesskab blev der truffet valg om den nye hjemmesides farver. Logoet forblev som det var.

Med retningen afklaret gik webdesigneren i gang med opgaven, og udarbejdede den nye hjemmeside på et testdomæne, hvor klinikejeren kunne følge med og komme med løbende forslag. Resultatet kan du se her.

Kunde
Tandklinikken TrøjborgCentret

Opgaver
Ny hjemmeside
SEO
Hosting
DNS
Opdateringer

TTC logo
Ny hjemmeside til tandlæge
Priser tandklinik
Kontakt tandklinik

Søgemaskineoptimering (SEO) er en opgave som de fleste klinikker overser, eller blot ikke formår at gøre ordenligt. Det betyder at man med en strategi og lidt kyndigt arbejde let kan opnå gode placering i Google, selv på de mest populære søgeord.

Tandklinikken i TrøjborgCentret er blot en af mange tandlæger på Trøjborg, men som den ældste tandklinik i området – og kunde hos Klinik123 – havde de fortjent bedre placeringer i Google end hvad de lå med da Klinik123 blev valgt som partner.

Blot en uge efter den nye hjemmeside var lanceret lå smil-bare.dk #1 i Google på søgningerne Tandlæge Trøjborg, Tandklinik Trøjborg og tandbehandling Trøjborg. Det betyder mere interesse og flere patienter på klinikken – helt uden et marketingsbudget. Se resultatet herunder.

FØR

EFTER

Favikon - tandlæge

Klinik123 var relativt ny da vi alligevel valgte dem som vores web-partner. Heldigvis blev vi overbevist, da vi så deres udkast og priser ift. de andre webbureauer, som havde prøvet at sælge os en ny hjemmside. Vi kunne ikke være mere stolte af vores hjemmeside, og vi kan også se at det hjælper i en tydeligt øget interesse for vores klinik.

Yasser
Klinikejer – Smil-bare.dk

rptnb

Skal jeg hjælpe din klinik? Lad os tage en snak om hvordan vi kan booste din forretnings digitale potentiale.

Asger Daugberg


Email: kontakt@klinik123.dk
Telefon: 28 686 123