Skip to content

Mindful Vision

Ny hjemmeside til terapeut

Tanja havde i flere år arbejdet med Mindfulness og MBSR som selvstændig behandler ved siden af sit faste job som ergoterapeut og alternativ behandler.

Interessen for hendes virke som selvstændig behandler kom dog kun fra hendes netværk og henvisninger fra de kunder som havde oplevet styrken af de forløb som hun tilbød. Hendes middelmådige hjemmeside havde aldrig formået at bidrage til øget interesse for hendes foretagende, og det ønskede hun at ændre på. Hun tog derfor kontakt til klinik123.dk.

Vi udarbejdede i fællesskab en helt ny visuel identitet, med et skarpere fokus og nye indtægtskilder. Udover at interesserede nu kan tilmelde sig hendes forløb direkte på mindfulvision.dk, gav den nye hjemmeside også besøgende mulighed for at købe lydfiler med meditationsøvelser, samt diverse produkter som med fordel kan hjælpe folk i deres arbejde med mindfulness, MBSR, meditationer og andre spirituelle øvelser.

Kunde
Mindful Vision

Opgaver
Visuel identitet
Ny hjemmeside
Webshop
Betalingssystem
SEO
Logo

Mindful Vision Logo
Mindfulness kurser
Mindful Vision mini logo

Det har været en effektiv og professionel proces at samarbejde med Klinik123. Teamet, der har arbejdet på projektet, har været fleksibelt og målrettet. Med afsæt i en god dialog er den skabte identitet, salgskataloget og websitet smil-bare.dk, et rigtig godt resultat med en høj finish. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde, med Klinik123 som vores faste IT partner.

Tanja.
Klinikejer – Mindful Vision

asger-ny-hjemmeside

Skal jeg hjælpe din klinik? Lad os tage en snak om hvordan vi kan booste din forretnings digitale potentiale.

Asger Daugberg


Email: kontakt@klinik123.dk
Telefon: 28 686 123